Bevlogen en Gezonde Artsen

Ben jij een student geneeskunde in 1e bachelor, 1e master of 1e specialisatiejaar, druk dan op ‘Start’ en vul onze vragenlijst in!

Get Started

Already have an account? Log In

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:55
Loaded: 25.81%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:55
1x

Media Error

An error occurred while trying to load the media. Please, try again later.

Try Again

Waarom meedoen?

Dit 4-jarig project wil het mentaal welzijn van studenten geneeskunde en artsen in opleiding binnen alle Vlaamse universiteiten in kaart brengen. We doen dit aan de hand van een online vragenlijst die je kan vinden bij ‘Start’ en door interactieve workshops te organiseren waarin we interventies zullen ontwikkelen om het welzijn te verbeteren.

Get Started

Samengevat

Data verzameling

Jaarlijkse online vragenlijst

Onze studie duurt vier jaar. Elk jaar sturen we jou onze online vragenlijst die 10min van jouw tijd inneemt. Druk nu op ‘Start’ en vul de vragenlijst in!

Innovatie door co-creatie

Co-creatie
workshops

We organiseren verschillende workshops, waarbij je zelf het verschil kan maken. Als je een student 1e jaar bachelor, 1e jaar master of 1e jaar specialisatie bent, schrijf je dan in aan het begin van de vragenlijst (via 'Start'), via het contact formulier of stuur een mailtje naar anke.boone@kuleuven.be!

Interuniversitaire samenwerking

Interuniversitaire samenwerking

De samenwerking tussen de KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Hasselt, Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent zorgen voor een holistische en overkoepelende aanpak.

Events

 • Thu 16 Sep 2021

  Thu 16 Sep 2021

  Key note op het AMSC over Burn-out bij artsen

  Published on

  Happened on

  Donderdag 16 September gaf Prof. Dr. Lode Godderis een key note op het Antwerp Medical Students’ Congress (AMSC) over Burn-out. Hij ging dieper in op het belang van een goede mentale gezondheid bij artsen, waarvoor we vanaf het begin en tijdens elke fase van de opleiding van studenten geneeskunde en specialisten & huisartsen in opleiding zouden moeten investeren in preventie. De deelnemers ontvingen ook praktische tips over hoe jezelf en jouw c...

  Antwerp, Belgium

News

 • Kijk online naar de Webinar ‘Preventie van Burn-out’

  Published on

  Meer en meer zorgverleners voelen zich minder goed in hun job, overbevraagd door patiënten en hun families, overladen door administratieve taken en regelgeving. In deze Webinar wordt het onderwerp academisch en praktisch uitgelegd door prof. dr. Lode Godderis en Dr. Ann-Marie Morel.

 • Inzetten op overleg

  Published on

  Overleg en voorstelling van het project bij verschillende instanties.

 • Nog op zoek naar een onderwerp voor je thesis?

  Published on

  Contacteer ons als je interesse hebt om je thesis over dit onderwerp te doen!

 • Laatste Voorbereidingen voor de Opstart van het portaal

  Published on

  Momenteel worden de laatste wijzigingen gedaan aan het portaal Bevlogen en Gezonde Artsen.

Deelnemende Universiteiten