Bevlogen en Gezonde Artsen

De WeMeds vragenlijst is momenteel gesloten. In Oktober 2023 zal deze opnieuw worden opgezet en kan u als student in derde jaar bachelor, derde jaar m

Ga van start

Already have an account? Log In

Videospeler is loading.
Huidige tijd 0:00
Tijdsduur 0:00
Geladen: 0%
Streamtype LIVE
Resterende tijd 0:00
 
1x
 • Hoofdstukken
 • beschrijvingen uit, geselecteerd
 • ondertiteling uit, geselecteerd

  Media Error

  An error occurred while trying to load the media. Please, try again later.

  Retrying, please wait

  Try Again

  Waarom meedoen?

  Via dit project willen we de opleidingen geneeskunde van alle Vlaamse universiteiten optimaliseren, met een focus op het mentaal welzijn van de studenten. Dit doen we via twee luiken: een jaarlijkse online vragenlijst en interactieve workshops waarin we interventies ontwikkelen.

  Win tickets!

  Win één van de 10 duo cinema tickets die we verloten, door de schiftingsvraag op het einde van de vragenlijst het dichtst te benaderen! Win één van de 10 duo cinema tickets

  Samengevat

  Data verzameling

  Jaarlijkse online vragenlijst

  Onze studie duurt vier jaar, namelijk van 2021 tot 2025. Elk jaar word je uitgenodigd om onze online vragenlijst in te vullen, wat je maar 10minuten tijd kost! De vragenlijst zal telkens open staan van oktober tot en met januari.

  Innovatie door co-creatie

  Co-creatie
  workshops

  We hebben verschillende workshops georganiseerd in maart/april/mei 2022, waarbij je zelf het verschil kon maken. De resultaten zullen in de komende periode kenbaar gemaakt worden!

  Interuniversitaire samenwerking

  Interuniversitaire samenwerking

  De samenwerking tussen de KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Hasselt, Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent zorgt voor een holistische en overkoepelende aanpak die het verschil kan maken.

  Deelnemende Universiteiten