Bevlogen en Gezonde Artsen

Ben je een student geneeskunde 2e jaar bachelor, 2e jaar master, 2e jaar HAIO of een ASO (alle jaren), vul dan nu de vragenlijst in door op 'Get Started' te klikken!

Ga van start

Already have an account? Log In

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:49
Loaded: 29.85%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:49
 
1x

Media Error

An error occurred while trying to load the media. Please, try again later.

Try Again

Waarom meedoen?

Via dit project willen we de opleidingen geneeskunde van alle Vlaamse universiteiten optimaliseren, met een focus op het mentaal welzijn van de studenten. Dit doen we via twee luiken: een jaarlijkse online vragenlijst en interactieve workshops waarin we interventies ontwikkelen.

Win tickets!

Win één van de 10 duo cinema tickets die we verloten, door de schiftingsvraag op het einde van de vragenlijst het dichtst te benaderen! Win één van de 10 duo cinema tickets

Samengevat

Data verzameling

Jaarlijkse online vragenlijst

Onze studie duurt vier jaar, namelijk van 2021 tot 2025. Elk jaar word je uitgenodigd om onze online vragenlijst in te vullen, wat je maar 10minuten tijd kost! De vragenlijst zal telkens open staan van oktober tot en met januari.

Innovatie door co-creatie

Co-creatie
workshops

We hebben verschillende workshops georganiseerd in maart/april/mei 2022, waarbij je zelf het verschil kon maken. De resultaten zullen in de komende periode kenbaar gemaakt worden!

Interuniversitaire samenwerking

Interuniversitaire samenwerking

De samenwerking tussen de KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel, Universiteit Hasselt, Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent zorgt voor een holistische en overkoepelende aanpak die het verschil kan maken.

Evenementen

 • ma 07 nov. 2022

  ma 07 nov. 2022

  INTERDECANENOVERLEG

  Published on

  Happened on

  Vandaag stelden we de interventie ideeën uit de workshops voor bij de decanen van alle faculteiten geneeskunde. Heel veel nieuwsgierigheid naar verdere stappen, DUS we keep on moving! 💚 En ondertussen, ben of ken je een student geneeskunde in 2e jaar bachelor, 2e jaar master, 2e jaar HAIO of een ASO (alle jaren), vul dan onze vragenlijst in en spoor je medestudenten aan!

 • zo 16 okt. 2022

  ma 30 jan. 2023

  MAANDAG 17 Oktober 2022 LAUNCH NIEUWE VRAGENLIJST

  Published on

  Happened on

  Op maandag 17 oktober 2022 wordt de nieuwe en tweede vragenlijst opengezet in het kader van deze studie. Het is erg belangrijk om op verschillende momenten een meting te doen, zodat we een zicht krijgen op de evolutie van het burn-out risico doorheen de hele opleiding geneeskunde (van bachelor tot en met afstuderen). In deze hebben we de kans om vier jaar op rij een meting te doen en hier kan jij mee aan deelnemen!

 • wo 16 mrt. 2022

  di 17 mei 2022

  ONLINE en GRATIS Workshops: interactieve brainstorms over interventies

  Published on

  Happened on

  Ben jij een student geneeskunde in eerste jaar bachelor, eerste jaar master, eerste jaar HAIO of eerste jaar ASO, schrijf je dan NU in voor onze gratis online workshops waarin we interventies zullen bedenken die het mentaal welzijn binnen de opleiding geneeskunde zullen verbeteren!

Nieuws

 • IT'S A WRAP

  Published on

  Twaalf co-creatie workshops, 30u audio materiaal en 79 studenten geneeskunde, HAIOs en ASOs later, gaven we gisterenavond onze laatste workshop op het online miro platform. Tijdens de workshops dachten we samen na hoe we het mentaal welzijn van onze studenten geneeskunde en artsen in opleiding structureel kunnen verbeteren. Merci aan alle deelnemers om jullie avonden aan dit project op te offeren én ons heel wat denkmateriaal te geven over dit to...

Deelnemende Universiteiten