Alle inhoud van deze Internet site en/of App is eigendom van en is beschermd met wereldwijde copyright wetgeving. U kan inhoud downloaden voor uw persoonlijk niet-commercieel gebruik maar aanppassingen van of verdere reproductie van de inhoud is niet toegelaten. Reproductie van de inhoud is verboden en de inhoud mag ook niet anders gebruikt worden dan uitgelegd in deze gebruiksvoorwaarden.

De eigenaren van deze website en/of App zullen redelijke inspanningen doen om de up-to-date en correcte informatie te geven in de Internet site en/of App, maar maken geen verklaringen, garanties, of toezeggingen met betrekking tot de juistheid, actualiteit en volledigheid van de verstrekte informatie. De eigenaren van deze site zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van uw toegang tot, of de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot, deze website, of van uw vertrouwen op de informatie verstrekt op deze site. Deze website en of App wordt gepubliceerd door , die als enige verantwoordelijk is voor de inhoud ervan. Deze informatie is bedoeld voor het gebruik van studenten in de geneeskunde en artsen.

Deze website en/of App kunnen links of verwijzingen bieden naar andere websites, maar de eigenaars van deze site is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke andere sites en deze website of App en eigenaren is niet aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van die inhoud. Eventuele links naar andere sites worden louter aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstmerken, handelsnamen, trade dress en producten op deze website zijn beschermd. Geen gebruik van een van deze kan worden gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaars van deze site, behalve om de producten of diensten van de organisatie te identificeren.

Alle persoonlijk identificeerbare informatie in elektronische communicatie naar deze website wordt beheerst door het privacybeleid van deze websites. De eigenaren van deze site zijn vrij om know-how daarin beschreven, het gebruik of alle andere informatie te kopiëren in dergelijke communicatie, inclusief ideeën, uitvindingen, concepten, technieken of voor andere doeleinden. Dergelijke doeleinden kunnen bestaan openbaarmaking aan derden en / of ontwikkeling, productie en / of marketing services.

De afzender van gelijk welke communicatie naar deze website of anderszins aan de eigenaars van deze site is verantwoordelijk voor de inhoud en de informatie erin, met inbegrip van de waarheid en de nauwkeurigheid.

"-- SEO4AJAX --" "seo4ajax Access"

"-- SEO4AJAX --" "Init" {"hubsSlug":"zol-cardiochirurgie-educatie","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","courseSlug":"educatie-voor-patienten","pagePath":"legal-notice"}

"-- SEO4AJAX --" "Normalization A" {"hubsSlug":"zol-cardiochirurgie-educatie","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","courseSlug":"educatie-voor-patienten","pagePath":"legal-notice"} 200 "https://campus.meplis.com/zol-cardiochirurgie-educatie/ww/nl/course/educatie-voor-patienten/pages/legal-notice"

"-- SEO4AJAX --" "Normalization B" {"hubsSlug":"zol-cardiochirurgie-educatie","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","courseSlug":"educatie-voor-patienten","pagePath":"legal-notice"} 200 "https://campus.meplis.com/zol-cardiochirurgie-educatie/ww/nl/course/educatie-voor-patienten/pages/legal-notice"

"-- SEO4AJAX --" "Timeout: " 5 " seconds"

"-- SEO4AJAX --" "$window.onCaptureReady Called" 200 "https://campus.meplis.com/zol-cardiochirurgie-educatie/ww/nl/course/educatie-voor-patienten/pages/legal-notice"

"-- SEO4AJAX --" "Bugsnag Called"