About


SportMed ontwikkelde diverse software applicaties (SSAs). Zowel om physical trainers en coaches te ondersteunen tijdens begeleidingstrajecten als om de consumenten te helpen om optimaal te communiceren met de physical trainer of coach en om hen een extra motivatie-boost te geven. In deze cursus word je wegwijs gemaakt in de deze SSAs, leer je de structuur kennen achter de applicaties en doorlopen we een aantal basishandelingen van de kernapplicaties. Deze cursus is geen leerpakket op zich maar is noodzakelijk als voorbereiding om andere (Meer inhoudelijke) cursussen te kunnen (mogen) aanvatten.

"-- SEO4AJAX --" "seo4ajax Access"

"-- SEO4AJAX --" "Init" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"ssa","pagePath":"about"}

"-- SEO4AJAX --" "Normalization A" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"ssa","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/ssa/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Normalization B" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"ssa","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/ssa/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Timeout: " 5 " seconds"

"-- SEO4AJAX --" "$window.onCaptureReady Called" 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/ssa/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Bugsnag Called"