About


In deze cursus behandelen we drie thema's met elk een aantal facetten die essentieel zijn voor het geven van fysieke begeleiding van en de uitbouw van een goede, langlopende vertrouwensrelatie met de consument/atleet. Inzicht in de markt, die steeds meer divers geworden is, helpt om voor jezelf de juiste keuze te maken van het type consument dat je wil benaderen. Elke relatie begint met een eerste contact. Een goede intakeroutine vormt hiervoor de basis. Vervolgens is het belangrijk om je consument (fysiek) beter te leren kennen. Testen en meten vormen hiervoor de basis, maar daar zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden.

"-- SEO4AJAX --" "seo4ajax Access"

"-- SEO4AJAX --" "Init" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"intakeprocedure","pagePath":"about"}

"-- SEO4AJAX --" "Normalization A" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"intakeprocedure","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/intakeprocedure/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Normalization B" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"intakeprocedure","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/intakeprocedure/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Timeout: " 5 " seconds"

"-- SEO4AJAX --" "$window.onCaptureReady Called" 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/intakeprocedure/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Bugsnag Called"