About


Ontdekken en ontwikkelen van sportief talent is een taak van de leraar L.O.. Maar er is meer. De leraar L.O. kan een enorme impact hebben op de instelling die zijn leerlingen later zullen hebben ten opzichte van sporten. Niet in haar enge vorm, als een competitieve activiteit, maar als onderdeel van een actieve, gezonde levensstijl. In deze cursus doorlopen we de eerste stap van een aanpak, die haar focus richt op het belonen van positief gedrag en niet zozeer op het leveren van sportieve prestaties, om alle leerlingen en dus vooral ook de sportief weinig getalenteerde, een succesbeleving te laten ervaren bij het sporten.

"-- SEO4AJAX --" "seo4ajax Access"

"-- SEO4AJAX --" "Init" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"hfimsinstructor","pagePath":"about"}

"-- SEO4AJAX --" "Normalization A" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"hfimsinstructor","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/hfimsinstructor/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Normalization B" {"hubsSlug":"sportmed","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"en","courseSlug":"hfimsinstructor","pagePath":"about"} 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/hfimsinstructor/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Timeout: " 5 " seconds"

"-- SEO4AJAX --" "$window.onCaptureReady Called" 200 "https://campus.meplis.com/sportmed/ww/en/course/hfimsinstructor/pages/about"

"-- SEO4AJAX --" "Bugsnag Called"