INTERDECANENOVERLEG

Published on

SAMENWERKING. Gisteren werd het #WeMeds project besproken met alle decanen van de #Vlaamse #Faculteiten #Geneeskunde. Het ging over de stand van zaken, verzamelen van feedback en hoe we zo efficiënt mogelijk verder kunnen. Take home messages: 📢 Derde #vragenlijst staat nu open, dus ken jij een student geneeskunde, HAIO of ASO, stuur hen naar www.wemeds.be 🕸 Samenwerking is key in een complex landschap met zoveel actoren en prioriteiten, gaande ...

SAMENWERKING. Gisteren werd het #WeMeds project besproken met alle decanen van de #Vlaamse #Faculteiten #Geneeskunde. Het ging over de stand van zaken, verzamelen van feedback en hoe we zo efficiënt mogelijk verder kunnen.

Take home messages:

📢 Derde #vragenlijst staat nu open, dus ken jij een student geneeskunde, HAIO of ASO, stuur hen naar www.wemeds.be

🕸 Samenwerking is key in een complex landschap met zoveel actoren en prioriteiten, gaande van universitaire actoren, tot vzws tot individuen. Iedereen die #meer #info wilt, contacteer me gerust!

💜 Samen zullen we het #mentorprogramma voor de studenten geneeskunde, HAIOs en ASOs verder uitwerken in de komende maanden, zodat er een optimale werkomgeving kan ontstaan waar iedereen zichzelf kan zijn en de beste prestaties worden behaald.

To be continued....

WeMeds is een samenwerking tussen de #KULeuven#VUB#UHasselt#UAntwerpen en de #UGent.


Ander nieuws

 • Radium Girls legden de basis voor OSHA

  Published on

  RADIUM GIRLS. We hebben net de podcast van de volksjury beluisterd over de 'Radium girls'. Een verhaal over moedige vrouwen die rond 1917 horloges met radiumverf beschilderden voor soldaten aan het front. Wat ze niet wisten, was dat ze hun gezondheid in gevaar brachten. Na enkele jaren stierven ze een gruwelijke dood, terwijl hun werkgever alle verantwoordelijkheid ontweek. De vrouwen vochten terug, en na veel rechtzaken en media aandacht werd de...

 • WeMeds op Radio 1

  Published on

  Deze week ontving WeMeds een telefoontje van Radio 1 (programma: Ondanks de Zomer) voor een zeer kort telefonisch interview live on air over de lopende discussie over het al dan niet schrappen van 'cum laude' in de studie geneeskunde. Meerdere Nederlandse universiteiten overwegen om de titel 'cum laude' te schrappen voor hun afgestudeerden omdat ze vrezen dat dit kan bijdragen aan hoge competitiedruk, chronische stress en uiteindelijk burnout.

 • Nieuwe Publicatie Onderzoekt Effectieve Interventies voor Aanpakken Zorgpersoneelstekort

  Published on

  We zijn verheugd om een nieuwe publicatie aan te kondigen! Een systematische review die zich richt op interventies om het nijpende tekort aan zorgpersoneel aan te pakken, een probleem dat onze aandacht heeft gegrepen in deze uitdagende tijden.

See More

"-- SEO4AJAX --" "seo4ajax Access"

"-- SEO4AJAX --" "Init" {"hubsSlug":"bga","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","newsSlug":"interdecanenoverleg"}

"-- SEO4AJAX --" "Normalization A" {"hubsSlug":"bga","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","newsSlug":"interdecanenoverleg"} 200 "https://campus.meplis.com/bga/ww/nl/news/interdecanenoverleg"

"-- SEO4AJAX --" "Normalization B" {"hubsSlug":"bga","regionsSlug":"ww","languagesSlug":"nl","newsSlug":"interdecanenoverleg"} 200 "https://campus.meplis.com/bga/ww/nl/news/interdecanenoverleg"

"-- SEO4AJAX --" "Timeout: " 5 " seconds"

"-- SEO4AJAX --" "$window.onCaptureReady Called" 200 "https://campus.meplis.com/bga/ww/nl/news/interdecanenoverleg"

"-- SEO4AJAX --" "Bugsnag Called"