Inzetten op overleg

Published on

Overleg en voorstelling van het project bij verschillende instanties.Ons team zet momenteel sterk in op overleg en voorstellingen van het project bij betrokken instanties en organisaties, waaronder POC overlegorganen, VASO, ICHO, VGSO en studentenorganisaties. Denk jij nog aan iemand die we zouden kunnen vergeten zijn, laat het ons dan weten via de pagina Contact of via anke.boone@kuleuven.be.

Other News

 • Burn-out scores: eerste resultaten survey

  Published on

  Een eerste blik op onze survey resultaten toont dat al onze cohortes (1e jaar bachelor, master, HAIO en ASO) hoog scoren op emotionele uitputting, de belangrijkste dimensie van burn-out. Wat betreft cynisme (de tweede burn-out dimensie) scoren vooral masters en ASOs hoog. Tijd om hier iets aan te doen, niet? Join our workshops! Online & Gratis. Inschrijven kan via de website of door een mailtje te sturen naar anke.boone@kuleuven.be

 • Presenting @ VWVA

  Published on

  Benieuwd naar de tussentijdse resultaten van de eerste survey over burn-out en bevlogenheid bij studenten geneeskunde en artsen in opleiding? We presenteerden ze vandaag al op de Vlaamse Wetenschappelijke Vereniging voor Arbeidsgezondheidskunde - nog steeds online jammer genoeg.

 • Virtual Health Days

  Published on

  Op 11 oktober 2021 werd door AXA een online webinar georganiseerd over mentaal welzijn op het werk, waarbij ook de impact van COVID-19 op het welzijn van artsen werd besproken.

See More